Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst.

veilig & betrouwbaar winkelen
voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
geen verzendkosten vanaf €25,-
avondlevering van 18:00 - 21:00 uur
geen verkoop onder de 18

Merken

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?
Bel ons gerust!

Telefoon:085-0020660

U kunt ook uw vragen stellen via onze livechat!


Bekijk ook onze vraag en antwoord pagina!

Vraag & antwoord

Overzicht merken Feellife

Feellife

Feellife E-Liquids


FeelLife ® Bioscience International Co , Ltd is een bedrijf gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van E-Liquids. De e-liquids zijn gebaseerd op natuurlijke plantaardige extractie. Bovendien zijn er ook vele andere grondstoffen die geproduceerd worden door Feellife, zoals bijvoorbeeld thee. Feellife heeft een nauwe samenwerking met wereldwijde essentiële fabrikanten en leveranciers. Sinds 2005 werkt Feellife samen met Shenyang Chemical Lab welke lid is van de Chinese Academie van Wetenschappen. Feellife maakt gebruik van superkritische CO2-extractie en van hoogwaardig Duits apparatuur om de e-liquids te produceren.

Feellife E-Liquid is een oplossing die verdampt in een elektronische sigaret.
Feellife staat bekend om zijn breed assortiment aan smaken en aroma’s en is een van de grootste E-Liquid fabrikanten wereldwijd. Feellife E-Liquid is er dus altijd een e-liquid voor ieder in een gepaste smaak.

Waarschuwingen:
Voor het opvragen van medisch advies kunt u de verpakking of het etiket van de e-liquid meenemen naar een arts of onderzoekscentrum. Let op dat u voor het gebruiken van Feellife E-Liquid het etiket leest. Het is voor veiligheids redenen aangeraden om beschermende handschoenen te dragen. Bij het onwel voelen van de Feellife e-liquid dient u contact op te nemen met uw arts. Bewaar Feellife e-liquid achter slot en houd het buiten bereik van kinderen.