Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst.

veilig & betrouwbaar winkelen
voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
geen verzendkosten vanaf €25,-
avondlevering van 18:00 - 21:00 uur
geen verkoop onder de 18

Product filter

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?
Bel ons gerust!

Telefoon:085-0020660

U kunt ook uw vragen stellen via onze livechat!


Bekijk ook onze vraag en antwoord pagina!

Vraag & antwoord

Flavourart kopen

Er zijn 9 Producten
  E-Liquid vanaf 3mg/ml bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.

Flavourart - De Italiaanse marktleider!

De vloeistof die in de elektrische sigaret verdampt die e-liquid genoemd wordt bevat aroma's. Deze aroma’s geven de e-liquid de gewenste smaak. Een gerenommeerde en wereldwijd bekende fabrikant van dergelijke smaken, is het bedrijf Flavourart uit Italië. Flavourart verkoopt ook kant en klare e-liquids en hier vindt u de beste smaken van het huis.  In deze liquids zitten alleen goedgekeurde en hoogwaardige grondstoffen.

Flavourart liquids
De liquids zijn verkrijgbaar in 18 smaken en 3 verschillende sterktes: 0mg, 9mg en 18mg. Een flesje bevat 10ml liquid net als bij Feellife en Diamond Flavours.

Premium Tobacco liquids
Sommige dampers hebben als voorkeur tabak smaken die vergelijkbaar zijn met echte tabak sigaretten of shag. Flavourart is het gelukt de smaak van echte sigaretten na te bootsen met een fijn afgestemde mix van aroma’s. Met de Vloeistoffen Maxx Blend, Cowboy Blend en de oosterse stijl Desert Ship zijn drie uitstekende tabak Vloeistoffen beschikbaar. Deze vloeistoffen bieden echte tabak smaak dat elke ex-roker verlangt.

Heerlijke fruitige liquids
Voor fruitliefhebbers is er ook genoeg keuze uit de liquids van Flavourart. Zo is er “zwarte kers” met een volle smaak van de zomer inbegrepen, niet te zoet en de smaak van rijpe kersen is goed te proeven. De 2e aanrader is bosvruchten mix die herinnerd u aan een herfstdag en combineert de smaken van aarbei, blauwe bessen en een lichte nasmaak van bramen.

Overige interessante smaken
Voor degenen die liever geen fruit of tabak-achtige liquids dampen zijn er ook andere smaken van Flavourart zoals: Cola, cappuccino en pepermunt.

Flavourart kwaliteit - een gevarieerd en uitgebalanceerd aanbod!
De vloeistoffen van Flavourart zijn er zonder nicotine, maar ook met 9 mg/ml of 18 mg/ml nicotine verkrijgbaar. De grote diversiteit geeft elke damper de gelegenheid om de juiste smaak te vinden.